Monday, April 13, 2009

Friends...



kami sayang kamu!!!!
















Ruzaini, Najid, Ahmad, Nasharuddin





.......Saya.........


















Rasyidah, Sherina, Siti Amirah, Iffah






















duet2!!..ahaha....wif iffah..























sempat pose kat tangga tuh..abess blokorg len yg nak amek duett.



















ehehehe....kami semua satu keluarga yang hebat....miss them all..















hye123456789.....agaga....tiru care qila plak dah...haha...hmm...gambar2 diatas merupakan kawan-kawanku sejak di sekolah menengah lagi..sebelum aku ditempatkan di MRSM TGB..aku telah bersekolah di Sekolah Tinggi Kluang(stk)..ahaha....*promote2*..





hmm...aku pon tataw nak cakap ape lagi.....x pe lah...mari aku bercerita sedikit sebanyak mengenai kawan-kawanku ini...





Ruzaini ialah seorang lelaki....dia pernah bermain bola sepak bersama haku...manakala Najid merupakan kawanku yang agak lame gak la....dari sekolah rendah satu sekolah...pejam celik..satu sekolah la plak sampe habess spm...ahahha...Ahmad pule tidak kurangnye dari Najid...Ahmad merupakan kawanku sejak aku daru sekolah rendah juga....malangnye...Ahmad telah bertukar lebih sengal semenjak die melangkahkan kakinya ke sekolah berasrama di MRSM...kekurangan kasih sayang agaknya....ahaha.....xape lah...sengal pon layann~~Nasyaruddin pula merupakan kawanku yang aku kenal sejak di STK....padamulenye aku nampak dia seorang yang pendiam orangnye...ahaha....jangkaanku silap...dia seorang yang peramah.....tapi....setiap kali aku melihat die aku teringat kat rakan sejawatanku di mktb...iaitu Juliana Martika...ahaha...x taw nape....mmg camtu pon...agaknye diorang nie kembar takk??ahaha..





okeyhh....Rasyidah yang hot ni plak aku kenal dia mase form3..ahaha...sebab dia satu kelas ngan haku.....rasyidah dulu tinggi dari haku..tapi sekarang...boleh la sama tinggi or haku tinggi sket dari die....n...dia bnyk peminat..agaga...yang haku pasti lah...manakala Sherina pule merupakan kawanku sejak sekola rendah juga....dia bersama haku,Najid dan Ahmad merupakan kawan sekelas sejak sekola rendah...gaga...sherina baekk orangnye.....tekun mengulangkaji pelajaran menjelang exam2 besarr....manakala Siti Amirah ialah kawanku sejak dari form2....dia sekelas dengan haku mase tuh...sampaila form3....Siti Amirah bijak orangnye.....antara top student di STK....gaga...bangga ade kawan mcm dye...fewwettt..hehe...n...die ialah anak sedara kepada kawan karib bapak aku semasa di Kluang....manakala....Iffah adalah kawanku paling lame aku kenal...sejak dari darjah dua aku kenal dia.....mule2 satu sekolah..pastu aku tuka sekolah laenn....pejam celik jumpe semula mase form2....sampailah sekarang.....haha...lama betol...maseh aku igt wajah doa mase kecik2 dulu..agaga..chumell....dia orang sume sungguh la baekk....





haha..well..tu jelah yang haku taw serba sket...kalo nak bnyk hagi....hmm....ok la....di post yg akn datang haku akn bg number phone diorang...haaaaa....pandai2 la contact dieorang kalo nak taw lebih lanjut kayhh...haha...lepakkk.....





oke.....sampai disini jep.....aku tataw nak cakap hape ag....haha...





p/s: appreciate ur fren!!

9 comments:

  1. yeah~~rndu pula skola2 neh
    =PPP

    ReplyDelete
  2. ceh!
    posing xley blah tol bos nih
    =p

    ReplyDelete
  3. syeda mule2 aku tgk cm
    sombong gler..
    but then bila aku g TS
    join kelas 506
    aku dok sebelah dia dlm bas
    ckp2... pastu da knl..
    ok.. dia baik.
    haha.

    iffah tu aku nye 'sayang'
    dkt blog f!!

    ReplyDelete
  4. to fifa: ahaha..contact ah diorang...

    to @qilah: ahaha...tu kaw la tuh..nape??x caye ke...agaga...senang cket..

    to zeckie: iyelah...aku kan bos kaw..ahaha...kiddin~

    to deeya: ahaha...hmmm...iffah tu "sayang" kaw..hmm..kawan bek eh??

    ReplyDelete
  5. cop2..
    nie mse ble kau kidnap gmbr nieh???

    ReplyDelete
  6. aku juga exSTK.mana pic n crita pasal aku.ha3.
    siti amira juga satu skulah ngan aku kejab mase skulah rendah.tp, masuk tgb, die mcm xbape kenal aku.huaaa~

    n, paling lawak, syida, iffah crita kat aku, mase masuk2 dorang egt aku areefah.wakakaka.
    ayat xmenahan syida kat aku 'areefah, bila awak masuk sini'haha

    ReplyDelete